Manschettknappar Köpguide
Köpguider, Stilguider

Manschettknappar – Inspiration, köpguide och tips

Manschettknappar – Inspiration, köpguide och tips

Manschettknapparna har åtminstone funnits med sedan den stärkta skjortan och dess dubbelvikta manschetter introducerades. Men dess funktion finns också med längre bak i historian, även om den inte kallades just manschettknapp.

Manschettknappar KöpguideHär ger vi dig allt du behöver veta. Hur manschettknapparna ska bäras, vett och etikett med vad som är bra att tänka på. Vi bjuder på massor med härlig inspiration med flera typer av manschettknappar som matchar olika personer och tillfällen. Och eftersom mannen generellt sett har rätt få smycken är vi glada att lyfta manschettknappen som en snygg detalj som drar ögonen till sig. Så välj och vraka och hitta dina favoriter!

Att använda manschettknappar är ett roligt sätt att förstärka ditt intresse. En manschettknapp kan säga väldigt mycket om vem du är och vad du gillar, men på ett diskret och snyggt sätt. Här presenterar vi de givna manschettknapparna för dig som älskar sport.

Klädd för allsvenskan – Manschettknappar med fotbollsmotiv

Klappar ditt hjärta lite extra för Djurgården, Malmö FF eller AIK? Fotbollen förenar. Se till att skaffa de här bollarna i silverpläterad mässing från JFB-collection. Att bära manschettknappar med ditt fotbollslag blir en rolig detalj och en bra isbrytare.

Manschettknapparna som hyllar Tre kronor

Vi älskar manschettknapparna från JFB-collection i guld och mörkblått! En cool och tung detalj till skjortan och kostymen. Och ett perfekt sätt att hylla de svenska hockeyhjältarna. Knapparna är tillverkade i förgylld mässing.

Manschettknappar för golfaren

Äter du, drömmer du och lever för golf? Då måste du ju bara ha de här stilrena manschettknapparna från Skultuna. Redo för en sving! Och vill du alltid ha bagen med dig väljer du de från JFB-collection i silverpläterad mässing.

Var nummer 1 – Kaxiga manschettknappar från Skultuna

Håll fokus och kom ihåg vart du är på väg med de här kaxiga manschettknapparna från Skultuna. Nummer ett helt enkelt. Knapparna har skön racingkänsla och är tillverkade i silverpläterad mässing.

Heja Sverige! – Manschettknappar med svenska flaggan

Fotbolls-VM i Ryssland närmar sig. Stötta Sverige med manschettknapparna från JFB-collection med svenska flaggan i silverpläterad mässing. Håller du hellre på Tyskland, Spanien eller kanske Frankrike finns det sådana manschettknappar också. Till exempel de här stilrena manschettknapparna i hög kvalitet tillverkade i en nickelfri kopparlegering. Ett extra plus för att du får manschettknapparna levererade i en snygg box som du också kan förvara dem i.

Manschettknappar för hästälskaren

Hänger du på travet, i stallet eller är alltid plats när det vankas hästshow? De här manschettknapparna med hästmotiv blir en häftig detalj till skjortan och kavajen och ett schyst sätt att visa vad ditt hjärta brinner för.

Tur med nummer sju

Har du precis som den italienska ikonen för herrmode, Lino Ieluzzi, nummer sju som tursiffra? Då är de här manschettknapparna som han tagit fram i designsamarbete med Skultuna ett självklart val. Knapparna är tillverkade i silverpläterad mässing och finns i snygga elva färger.

Manschettknappar för tennisfantasten

Kan du inte få nog av tennis ska du satsa på de här snygga manschettknapparna i mässing med tennismotiv från Skultuna. En given detalj som kan öppna vilket samtal som helst.

Har du tips på fler typer av manschettknappar? Kommentera gärna nedan och dela med dig av din spaning!