Herrstrumpor kostym
Köpguider

Herrstrumpor som lyfter din kostym…eller inte

Herrstrumpor som lyfter din kostym

Ett par strumpor kan göra stor skillnad till din outfit. Diskret svarta eller en cool detalj som verkligen sticker ut. Se till att du har ett par strumpor som matchar din kostym och den look du vill framhäva.

Strumpor till bröllopet

Ska du gå på bröllop står ju kärleken i fokus. Förstärk det temat med dina strumpor och satsa på de här kärleksfulla strumporna fyllda med röda små hjärtan.

Idolerna på fötterna

Låt dina strumpor bli en snackis med de här utvalda låtskatterna från The Beatles. Mjuka, sköna och en väldigt festlig detalj. Strumporna från Happy Socks finns bara i begränsad upplaga så skynda dig att handla här.

Klassiska strumpor

Svarta strumpor i skön bomullsblandning med stickat skaft kan aldrig bli fel. Vill du ha strumporna klara för hela veckan ska du satsa på det här 7-packet strumpor.

Matcha med flugan eller slipsen

Ett glatt flerpack från Happy Socks gör varje dag lite härligare. Strumporna blir en färgfin och glad detalj till kostymen. Perfekt om du vill matcha med flugan eller slipsen.

Våga färg och mönster

En i övrigt strikt look blir väldigt cool med ett par iögonfallande strumpor. Det lekfulla mönstret och färgkombination gör att vi faller för de här strumporna från Björn Borg.

Håll fötterna varma

För frusna fötter rekommenderar vi strumpor i skön ullmix. De här gråmelerade strumporna från Calvin Klein är ett par stilrena favoriter som på ett snyggt sätt matchar kostymen.

Sommarens strumpor

De supermjuka strumporna från Björn Borg, i bomullsblandning och med underbart mönster som får oss att längta till sol och värme. Ta upp någon av färgerna i resten av din look.

Strumpor för flera tillfällen

Ett par diskreta och ett par lite mer vågade gör det här 2-packet från Hugo Boss perfekt. Den förstärkta tån i kontrasterande färg blir en fin detalj.

Coola rutor

De här rutiga strumporna från Vans kommer bli ett häftigt inslag till den svarta kostymen. Vi gillar verkligen schackrutorna i mjuk bomullsblandning.

Zigzag i grönt

Grönt är skönt sägs det ju och de här strumporna, från Chrystie NYC, designade av Dan Funderburgh, är verkligen helsköna. Vi älskar det grafiska mönstret i gröna nyanser i mjuk bomullsblandning. Plocka upp den gröna färgen i flugan, slipsen eller skjortan för ett extra wow.

Blommor på fötterna

De här fantastiska strumporna från Bagheera är diskreta i färgen men har ändå har roliga, organiska inslag som kommer synas när kostymbyxan åker upp. En grym kombo!

Sportiga strumpor till kostymen

Vill du behålla din sportiga stil även när du har kostym? Klart du ska! Det här klassiska 3-packet från Adidas gör det enkelt.